Om mig

Jeg har bred erfaring

 

DE BEDSTE ÅR – ET FOREDRAG OM GENERATION 50+

Jeg har skrevet bogen ”Uden alder”. Den handler om det, alderen giver, frem for det alderen tager. Det vil jeg gerne komme og fortælle om. 

Mennesker over 50 er generelt lykkeligere end de unge, og de er mere kreative – for blot at nævne et par overraskende aktiver, der tilmed er dokumenteret. 

Alligevel har samfundet svært ved at lægge fordommene til side og værdsætte sine borgere over 50. Mange føler sig diskrimineret på arbejdsmarkedet, og eksperter giver dem ret. 

50+ bliver stadig set som en byrde frem for en styrke, og det smitter af på deres måde at betragte sig selv og livet på.

Men der er masser af muligheder – også for 50+. Det kræver bare, at vi ser virkeligheden i øjnene, træffer de rigtige valg og finder ud af, hvem vi er, nu hvor vi ikke længere er dem, vi var.

UDENRIGSREPORTER
I tre år var jeg korrespondent på DRs udenrigsmagasin, Horisont, og producerede udsendelser fra hele verden. Forinden var jeg udenrigsreporter på TV Avisen.
STUDIEVÆRT
Min TV-erfaring er stor og alsidig – både foran og bag skærmen. I mine otte år som studievært på DRs TV Avisen har jeg siddet foran kameraet i alle tænkelige situationer fra dagligdag til breaking news. Desuden har jeg fungeret som redaktør og vært på forskellige TV-magasinprogrammer som fx magasinet Søndag.
TILLIDSPOSTER
Tænketanken for et godt seniorarbejdsliv (ministerudpeget medlem) 2015-. Medlem af Ældreforum (udpeget af ministeren) 2014-. Medlem af bestyrelsen for Center for Konfliktløsning 2007-13. Medlem af Rådet for Internationalt Udviklingssamarbejde, Udenrigsministeriet 2010-11. Tillidsrepræsentant, TV Avisen 2001-03. Medlem af Danidas Oplysningsudvalg (udpeget af ministeren) 1996-2007. Medlem af Nyrup-regeringens medieudvalg (udpeget af ministeren) 1994-96.

Et meget klogere afsæt

Verden ligger åben, og netop vores generation har en enestående mulighed for at videreføre vores engagement. Måske skulle vi begynde på en frisk og realisere nye eller gamle drømme. Denne gang med udgangspunkt i 30, 40 eller endnu flere års livserfaring. 

UDDANNELSE

Journalist, DJH
Cand.ling.merc. CBS
Processkonsulent, Attractor
Konfliktløser & -mægler, CfK
Lederuddannelse, DR

Kundeudtalelser:

Trine er en stærk rådgiver med enestående indsigt i mediernes dagsorden og arbejdsvilkår. Hun giver en fornem balance mellem budskaber og virkemidler
0b45f01
Mads Madsen,
Head of Corporate Positioning, Novozymes
Close Menu